Acerca de

Program uposabljanja - API pedagogika

Razveselili smo se povabila in se povezali s Šolskim centrom Celje in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter pripravili kvaliteten avtorski program usposabljanja API pedagogika. 

Udeleženci profesionalnega usposabljanja bodo pridobili znanja in veščine (kompetence) za samostojno implementacijo pedagoških API programov v svoje delo v skupini. Pedagoški programi pod strokovnim okriljem Zavoda za razvoj empatije in ustvarjalnosti Eneja so:

  • API vrtec

  • API šola 

  • API tabor 

  • naravoslovno-kulturni dan "Potepanje s čebelo po Ljubljani" 

 

Pridobljene kompetence so neposredno uporabne za delo z otroci v predšolskem in šolskem obdobju. Udeleženci se bodo seznanili s teoretičnimi in praktičnimi svežimi postopki, s poudarkom na igri, eksperimentu in raziskovanju. 

Program API pedagogika združuje znanja oz. področja: varstvo okolja, apiterapija (ciljno usmerjena uporaba čebeljih pridelkov), čebelarstvo, biodiverziteta, načela demokracije, človekove pravice in temeljne svoboščine, hortikultura ter zdrav način življenja in prehranjevanja. 

Profesionalno usposabljanje je BREZPLAČNO, na dan prijave morate biti zaposleni v vzgojno izobraževalnem zavodu. Pohitite, omejena mesta so že skraj zapolnjena.  Prijavite se TUKAJ >>

Ažurirano: 18.7.2021

Povežite se z nami

Članstvo v Centru občebelarskih dejavnosti MedaPolnaSkleda prinaša številne ugodnosti :)

Vaše sporočilo je poslano :)