top of page
  • Nina Ilič

Tradicionalni slovenski zajtrk 2017


Tako kot v mnogih slovenskih vrtcih in šolah smo tudi v Zasebnem vrtcu Lunba danes z veseljem in ponosom izvedli Slovenski tradicionalni zajtrk (sestavine so lepo vidne na fotografiji desno).

Na prijetnem dogodku v skupini Čebelice sva bili tudi čebelarka Simona (Družinsko čebelarstvo MedaPolnaSkleda) in apiterapevtka Nina.

Spoznavali smo čebelje pridelke, se krepko najedli čudovitega zajtrka, uživali v umetniški delavnici (ustvarili smo sliko za na steno, ki je hkrati tudi družabna igra na temo čebel), si vse dopoldne krepili odpornost in čistili dihala z aerosolno terapijo.

Tudi kulinarično delavnico nam je uspelo izvesti - naši otroci so tako s ponosom odnesli domov zdravo in hranljivo mešanico medu in cvetnega prahu, ki so si jo sami namešali v posebni posodici. Seveda smo uživali tudi v iskanju matice, medu in zalege na oglednih satih.

Vsaki aktivnosti smo se posvetili tako polno in v njej res uživali, da nam je zmanjkalo časa za seznanjanje z medeno masažo. Temu se bomo z veseljem posvetili v naslednjem tednu.

Zanimive povezave:

39 views
ŠE SVEŽE
Arhiv
bottom of page