Successful Work Team

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI 

API delavnica za team building

Trajanje: 4 pedagoške ure

Lokacija: v prostoru naročnika (opcijsko)

Vrednost: neprecenljivo

Cena: pokličite za vam prilagojen program

Priporočeno število oseb: do 15

Sketch Arrow

Preberite priporočilo zadovoljnih uporabnikov:

Pristen stik s čebeljimi pridelki in medovitimi rastlinami pod strokovnim vodstvom na API delavnici je pomemben izziv vračanja s osnovnim prvinam. Senzorična aktivacija ima več blagodejnih učinkov:

  • INDIVIDUALNI NIVO: vpliv na fizično telo - znižanje krvnega tlaku, zmanjšanja občutka tesnobe zaradi izpostavljenosti stresu, optimiziranje delovanja možganov, zmanjševanje agresivnosti in krepitev imunskega sistema; 

  • SOCIALNI NIVO: naši čuti, doživljanje in medsebojna povezanost s skupnim ciljem. 

Kot vsi programi, ki jih razvijamo v Zavodu Eneja, je tudi za team building api delavnico Skupaj smo močnejši značilna igrifikacija. 

Kreativnost in razvajanje naših čutov sta področji, ki ju je potrebno negovati vse življenje, ne zgolj v otroštvu.

 

Zakaj? Zdrav način življenja zahteva kondicijo, ki ne sme biti vezana zgolj na mišično maso našega telesa, saj zdravega človeka gradi vse kaj več, kot le mišice. Strokovnjaki z različnih področij ugotavljajo, da se skozi igro ne spoznavajo in povezujejo le otroci, temveč tudi odrasli. Skozi igro to opravijo veliko bolje in z daljšim rokom trajanja.

IMG_20200620_182528 (2).jpg

Udeleženci skozi kreativno pripravljanje strategije in prepoznavanje rešitev v podanih izzivih bogatijo medsebojno interakcijo ter razvijajo osebne in skupne kompetence za občutenje skupne vizije. 

041 377 388