top of page
  • Ekipa Zavoda Eneja

Namenite svojih 0,5% Zavodu Eneja


V zadnjih dneh do izteka leta vas znova nagovarjamo kot donatorje delčka vašega dohodnine, kot zasebne investitorje, kot množičnega financerja iz tistega delčka premoženja, ki ga ne boste pogrešili v svojem življenju, boste pa pomagali nam, da bomo dejavnosti, ki jih namenjamo našim uporabnikom, izvajali na način, ki bo zagotavljal kakovostno izvedbo storitev za kar najširši krog zainteresiranih, v kolikor mogoče varnem finančnem okolju.

Nagovarjamo vas, da namenite 0,5 % Zavodu Eneja, mi pa zagotavljamo, da bo vaš denar prišel v prave roke in bo porabljen v skladu s temeljnimi vrednotami Zavoda Eneja. Vsak zavezanec za dohodnino lahko del svoje odmerjene dohodnine – do 0,5 % - nameni za donacije organizacijam, ki delujejo s splošno koristnim namenom. Višina donacije je odvisna od višine odmerjene dohodnine.

Zavod Eneja, skupaj s poslovno enoto MedaPolnaSkleda smo nevladna organizacija, zasebni zavod, osnovna dejavnost zavoda pa je razvoj empatije in ustvarjalnosti. Razvijamo prav posebne zgodbe, ki jih uspešno prenašamo tudi v svet, projekt Api vrtec, projekt Terapija s pomočjo čebel za najbolj ranljive posameznike in skupine oseb s preprostim ciljem, preprečevanje socialne izključenosti in revščine v ožji lokalni in širši družbeni skupnosti in še druge inovacije. Svoj potencial nenehno aktivno razvijamo, preko svojih dejavnosti prispevamo k razvoju okolja, kjer delujemo, zato neprestano razvijamo in izvajamo nove storitve na nove inovativne načine.

HVALA!

61 views
ŠE SVEŽE
Arhiv
bottom of page