top of page
  • Nina Ilič

Kreativne api delavnice


Kreativnost, negovanje možganov z vedno novimi znanji, prijetno druženje v sproščenem ozračju - to so elementi za krepitev emocionalne rezistence, ki sočasno dvigujejo kvaliteto našega življenja.


Kreativnost in razvajanje naših čutov sta področji, ki ju je potrebno negovati vse življenje, ne zgolj v otroštvu. Zakaj? Zdrav način življenja zahteva kondicijo, ki ne sme biti vezana zgolj na mišično maso našega telesa, saj zdravega človeka gradi vse kaj več, kot le mišice. Strokovnjaki z različnih področij ugotavljajo, da se skozi igro ne spoznavajo in povezujejo le otroci, temveč tudi odrasli. Skozi igro to opravijo veliko bolje in z daljšim rokom trajanja.


Naše api delavnice potrjeno izboljšajo počutje, delujejo sproščujoče in pomagajo, da si ponovno napolnimo baterije za lažje soočanje z vsakodnevnimi obveznostmi.


Skozi pripravljanje strategije, sodelovanje, ustvarjanje in prepoznavanje rešitev v podanih izzivih, api delavnice Zavoda Eneja pozitivno vplivajo na razvoj osebnosti, socialne veščine ter krepitev in razvoj lastnih sposobnosti. ​​


Strokovno pripravljene kreativne api delavnice so pravzaprav krajša izobraževanja, ki nudijo specifična znanja - znanja, ki so koristna za vsako družino in/ali posameznika. Interaktivna udeležba udeležencev zagotavlja soustvarjanje in zabavo ter priložnosti za lasten razvoj.


Specifična znanja, ki se jih na delavnicah dotikamo, so povezana z vsakdanjo prehrano, čebeljimi pridelki in paleto priložnosti za individualnim potrebam prilagojene rešitve.





27 views
ŠE SVEŽE
Arhiv
bottom of page