top of page
  • Nina Ilič

Strokovna ekskurzija MedaPolnaSkleda 2020


Pri Petru Kozmus (čebelar, raziskovalec, predsednik Sveta za čebelarstvo na Ministrstvu za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano, podpredsednik mednarodne čebelarske organizacije APIMONDIA, vodja rejske organizacije za kranjsko čebelo v Sloveniji v ČZS)

Strokovna vodja družinskega podjetja MedaPolnaSkleda, Center za občebelarske dejavnosti, Simona Gostinčar je organizirala trodnevno strokovno ekskurzijo za razvojno ekipo programov MedaPolnaSkleda.

Program je upošteval:

  • fizične in psihične potrebe vseh udeležencev,

  • širjenje socialne mreže,

  • obisk čebelarstev in spoznavanje dobre prakse,

  • kvalitetne aktivnosti za medsebojno povezovanje (team building),

  • kvalitetne aktivnosti za sproščanje in stik s samim sabo.

Priznavanje pomembnosti vseh naštetih elementov izobraževalnega izleta je izredno pomembno tako iz strokovnega kot človekoljubnega vidika ter nenazadnje - poslovnega vidika. Pri strokovnem vidiku moramo nujno upoštevati, da možgani razvrščajo informacije po pomembnosti. Le na tak način lahko od sebe in drugih pričakujemo, da nam bodo možgani optimalno delovali ter bili odprti za sprejemanje novih informacij in aktivacijo kreativnosti.

Kadar smo posamezniki v dobrem čustvenem stanju, se vklopi področje možganov, kjer se odvijajo kritično mišljenje in višji miselni procesi (poslovno-razvojni vidik).

Bili so čudoviti trije dnevi, vesela sem prijetne izkušnje.

Utrinki po posameznih dnevih so na ogled na naši fb strani:

24 views
ŠE SVEŽE
Arhiv
bottom of page