• Ekipa Zavoda Eneja

BeePathNet - Reloaded, marec 2022


V mednarodnem projektu BeePathNet - reloaded, katerega vodilni partner je Mestna občina Ljubljana, je v tretjem tednu marca 2022 potekalo srečanje projektnih partnerjev in sicer v hibridni obliki - pretežni del v mestu Bansko, Bolgarija, manjši del sodelujočih pa preko spletne aplikacije Zoom.


Ljubljansko dobro prakso izobraževanja, raziskovanje v pedagoškem programu API vrtec in Kodeks vedenja v bližini čebel je predstavila Nina Ilič - strokovnjakinja za api-pedagogiko Zavoda za razvoj empatije in ustvarjalnosti Eneja. Predstavila je svoje sodelovanje z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport Slovenije in Mestno občino Ljubljana in avtorski pedagoški program API vrtec, s poudarkom na njegova sestavna elementa: Pravila lepega vedenja v bližini čebel in Kodeks za varno implementacijo pedagoškega programa API vrtec.


Svoje izkušnje s 1. Beepathnet vala sta izmenjali tudi Elena Giovannini iz Cesene in Natalia Majewska iz mesta Bydgoszcz na Poljskem.


V zavodu Eneja smo ponosni, da smo del te čudovite čebelje zgodbe.


Več o projektu: https://www.ljubljana.si/sl/moja-ljubljana/podezelje/cebela-v-ljubljani/beepath-net-mreza-cebeljih-poti/

38 views
ŠE SVEŽE
Arhiv